«Όρθιος» ο Υποστράτηγος Νικολακόπουλος

«Όρθιος» ο Υποστράτηγος Νικολακόπουλος

«Θα κερδίσω και αυτή τη μάχη» δήλωσε o Υποστράτηγος

«Θα κερδίσω και αυτή τη μάχη» δήλωσε o Υποστράτηγος του Πυροσβεσστικού Σώματος Νίκος Νικολακόπουλος.

Έτοιμος να κερδίσει μια ακόμα μάχη, την πιο σημαντική για αυτόν και τη ζωή του, δηλώνει ο Ηλείος Υποστράτηγος του Πυροσβεσστικού Σώματος Νίκος Νικολακόπουλος. Το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου βρέθηκε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου μαζί με τον υπασπιστή του κ. Μαρτζάκλη και την αδερφή του που βρίσκεται από την πρώτη στιγμή της περιπέτειάς του δίπλα του, για να μιλήσει και να δει μετά από πολύ καιρό πάλι τους συναδέλφους του.

Ο κ. Νικολακόπουλος κατά τη διάρκεια επιχείρησης κατάσβεσης πυρκαγιάς, όπου συντόνιζε το έργο των δυνάμεων στην Πάτρα ως Συντονιστής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, υπέστη βαρύ εγκεφαλικό και νοσηλεύτηκε για πολύ καιρό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Όμως δείχνει ότι είναι δυνατός και ήδη κάνει σημαντικά βήματα προόδου στην αποκατάσταση. «Όπως βλέπετε κέρδισα και αυτή τη μάχη της ζωής. Όχι μόνο στη φωτιά και στη ζωή δίνω μάχη. Πιστεύω ότι σε λίγο καιρό θα είμαι και πάλι κοντά σας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας» δήλωσε ο κ. Νικολακόπουλος στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ.

nikolakopoulos1

Μέσα σε τρεις μήνες έχει καταφέρει πάρα πολλά και δηλώνει πως θα σταθεί και πάλι γερός στα πόδια του, ξεπερνώντας αυτή την περιπέτεια υγείας. 

Πηγή: Πρωινά νέα Ηλείας

Η Ε.Υ.Π.Σ. Περιφέρειας Πελοποννήσου  εύχεται ταχεία ανάρρωση…

Έχει διαβαστεί 239 φορές